WordPress er BIG business

WordPress er BIG business

Hvis der er et hjemmesidesystem, der virkelig er blevet big business med årene, må det siges at være WordPress. Fra at være et blogsystem, som blev brugt af flittige skribenter til at dele deres tanker, er det nu blevet til dette komplette system, der kan bruges til at udføre stort set alle opgaver, der ønskes til en hjemmeside.

Mange udviklere

Det har blandt andet været med til at skabe masser af arbejde for en lang række udviklere, da mange – både private og virksomheder – har startet deres hjemmeside på WordPress. Så når der har været problemer med systemet, har det krævet en udvikler til at løse det.

 

Derudover er der også mange udviklere, der har gjort sig i at udvikle plugins til WordPress, som også er blevet et enormt marked i sig selv. Der er mange plugins til WordPress, og en god del af dem koster penge at bruge.

WordPress designs er et marked for sig selv

Derudover må vi heller ikke glemme selve WordPress designs. Der er skabt flere markedspladser alene på baggrund af at sælge designs til WordPress sider. Så hvis du har en WordPress hjemmeside, er der nok også gode chancer for, at du på et eller andet tidspunkt har brugt penge på at købe et webdesign til din side.

Opsætning af hjemmesider i WordPress

Der er også mange webbureauer og digitale virksomheder, der har gjort det til en big business at skabe hjemmesider for deres kunder i WordPress. Der er mange webbureauer, der har arbejdet fast med WordPress i mere end 10 år, og som stadig arbejder med det som platform den dag i dag. Skal du have lavet en hjemmeside af et webbureau, er der gode chancer for, at den bliver lavet i WordPress.

Dedikeret hosting kun til WordPress

En anden gren på det store WordPress træ kan også være hosting. Der er kommet dedikerede hosting udbydere, der kun tilbyder hosting af WordPress sider. Så hvis du gerne vil lave dig en WordPress side, kan det jo være oplagt for dig at kigge hos en af dem, der udelukkende arbejder med at hoste WordPress sider.