Regler om brevsprækker og postkasser år 2021

Regler om brevsprækker og postkasser år 2021

Vil du gerne være sikker på, at din postkasse står det helt rigtige sted i år 2021, så kan du med fordel læse videre her. Tilbage i 2012 trådte der nemlig nye regler i kraft for, hvordan en postkasse skal placeres, så du er helt sikker på at modtage din post, og de regler gælder stadig. Få styr på dem her.

Der er særlige regler for, hvor din postkasse skal stå

Når det kommer til placering af postkasse, så har du faktisk ikke så mange valgmuligheder, hvis du gerne vil have leveret din post. Den nye lov om placering af postkasser fra 2012 sørgede nemlig for, at postbuddene lettere skulle kunne komme til din postkasse, og det betyder, at den skal stå placeret i skellet ud mod offentlig vej. På den måde kan postbuddet nemt komme til at aflevere din post. Derudover gælder det også, at din postkasse skal have et synligt navn på samt være aflåst, og den skal være placeret, så brevsprækken er mellem 1 m og 1,2 m over jorden. Overholdes disse regler ikke, kan du risikere, at du ikke får leveret din post.

Vælg den rette størrelse af brevsprække

Har du hoveddør helt ud til skellet på din grund, så kan du stadig få leveret post gennem en brevsprække. Der er også nogle helt specifikke regler for størrelsen på brevsprækker, og det er selvfølgelig også vigtigt at overholde, hvis du gerne vil have leveret din post. Hvis du skal udskifte din brevsprække, så skal du kigge efter, om den model, du gerne vil have, har de rigtige indvendige mål, så du er sikker på, at du ikke skal købe flere brevsprækker for at ramme rigtigt. Hos ShobDK.dk kan du finde et bredt udvalg af forskellige brevsprækker, så du kan vælge mellem flere forskellige modeller af brevsprækker og finde den, der passer bedst til dit hjem. Se udvalget her.

Bruger du ikke din brevsprække, kan du dække den til

Hvis du ikke har hoveddør helt ud til skellet, så kan det være, at du stadig har en brevsprække i din hoveddør, som du ikke bruger til noget. Faktisk kan indbrudstyve bruge brevsprækker til at finde ud af, om der er nogen hjemme, så hvis du ikke bruger din brevsprække til at modtage post, er det en god idé at dække den til. Hos ShobDK.dk kan du også finde brevsprækkeskjulere i forskellige størrelser, som passer til forskellige størrelser brevsprækker, og med forskelligt design, så du kan vælge en model, der passer til din hoveddør. På den måde kan det både blive en pæn løsning samtidig med, at du er sikret bedre mod indbrud i fremtiden. Der findes også brevsprækkeskjulere hos ShobDK.dk med isolering, så du heller ikke får træk fra brevsprækken.

ShobDK.dk har også et stort udvalg af postkasser, så uanset hvilken løsning du skal bruge, kan du hos ShobDK.dk finde det, du har behov for, så du kan blive ved med at modtage din post.