Knagerække: Hvor højt skal den hænge? 5 tips til knagerækken

Knagerække: Hvor højt skal den hænge? 5 tips til knagerækken

En knagerække er en praktisk tilføjelse, der kan bruges i alle hjem, så du kan skabe orden i en hverdag, der kan være rigtig travl og kaotisk. Er du i tvivl om, hvor højt oppe på væggen, du skal hænge din knagerække, eller om der er andre gode idéer til at have en knagerække i hjemmet, så får du her 5 tips til din knagerække.

1. Højden på knagerækken skal passe til dens funktion

Når du skal sætte en knagerække op, og du er i tvivl om, hvor højt den skal hænge, så skal du bedømme det ud fra, hvad du skal bruge knagerækken til. Skal den hænge i entréen, så er det en god idé at hænge din knagerække højt nok oppe til, at overtøjet ikke rammer gulvet, men ikke så højt, at du og andre familiemedlemmer ikke kan nå knagerækken.

2. Vælg knagerække efter, hvor belastet den bliver

Der er forskel på, hvad du bruger knager til, og har du for eksempel en enkelt knage hængende i køkkenet til at hænge et viskestykke eller to grydelapper på, så bliver din knage ikke synderligt belastet. Men en knagerække i entréen, hvor der skal hænge tunge vinterfrakker fra hele familien, kan hurtigt blive meget belastet. Vælg derfor en knagerække, der kan tåle at blive brugt, hvis den skal hænge i entréen.

3. Knagerækker kan bruges andre steder end i entréen

Din entré er det oplagte sted til en knagerække, men du kan faktisk bruge den mange andre steder i huset også. Som nævnt er det en god idé at have en enkelt knage eller en knagerække i køkkenet til at hænge viskestykker og lignende på, men det kan også være smart med en knagerække i soveværelset til at hænge tøj på, på badeværelset til håndklæder og i bryggerset også til håndklæder eller lignende.

4. Brug enten en hel knagerække eller en enkelt knage

Afhængigt af hvad du skal bruge din knagerække til, kan det være en god idé at tænke over, om du har brug for en hel knagerække, eller om du bare skal bruge en enkelt knage. Det kommer også an på din indretningsstil, og hvad du bedst kan lide. Enkelte knager kan se rigtig fine og dekorative ud, for eksempel i køkkenet eller på badeværelset. Det handler altså både om, hvad der er praktisk, og hvad din stil er.

5. Find en knagerække, der passer til din indretning

Hvis du gerne vil finde en knagerække eller enkelte knager til indretningen af dit hjem, så findes der rigtig mange forskellige, så du kan finde en løsning, der passer til din stil. Hos TrendyLiving har de et bredt udvalg af knagerækker og knager, der både er praktiske, men som også er designerknager, så de ser pæne ud i dit hjem. På deres hjemmeside trendyliving.dk kan du se alle de forskellige knagerækker og knager, og TrendyLiving sørger for dag til dag levering på lagervarer, så du hurtigt kan få hængt din nye knagerække op.