Køb af snapramme: 4 tips

Køb af snapramme: 4 tips

Har du en butik, en virksomhed eller lignende, hvor du ind imellem har brug for at have budskaber hængende på væggene, der også skal skiftes ud fra tid til anden, kan en snapramme være løsningen. Vil du vide mere om en snapramme og systemet bag, får du her 4 tips til køb af snapramme.

1. Udskift hurtigt budskaber med snapramme

Med en snapramme i din forretning eller på væggene på kontoret, kan du nemt skifte mellem budskaber så ofte, som du har lyst til. En traditionel ramme kræver lidt tid, når du skal skifte indholdet i den, fordi den først skal ned fra væggen og pilles fra hinanden, men med en snapramme skal du bare klikke rammen åben direkte på væggen, fjerne det gamle materiale og sætte nyt i. Det bliver faktisk ikke nemmere. Derfor kan du hurtigt få skiftet forældede budskaber, ændre til den nyeste kampagne eller sætte nye billeder i efter temperament.

2. Find en snapramme, der passer til din virksomhed

En snapramme er heldigvis ikke kun én størrelse eller ét design, og der findes rigtig mange forskellige snaprammer, så du kan finde den, der passer bedst til din virksomhed eller din forretning. Er du for eksempel til det klassiske alu-look på rammen, kan du få dem med aluminiumsprofil, men vil du hellere have en farvet profil eller en guldprofil, så kan det sagtens lade sig gøre. En snapramme kan også fås i rigtig mange forskellige størrelser, så du kan bruge den til de materialer, du allerhelst vil – helt fra en størrelse A6 og op til 100×140 cm. Der er altså ingen grænser for, hvilket materiale du kan bruge en snapramme til.

3. Brug en snapramme til plakater

Netop fordi der findes så mange formater af snaprammer, er det ikke udelukket, at du kan bruge en snapramme til andre formål end markedsføringsmateriale i en butik for eksempel. En snapramme kan nemlig også bruges til for eksempel plakater, der kan dekorere væggene i din virksomhed, eller du kan også bruge en snapramme til at hænge et billede op med.

4. En snapramme kan bruges til mange formål

Som du nok kan læse ovenfor, kan en snapramme bruges til mange ting, og det er nemlig helt rigtigt – den kan bruges til rigtig meget forskelligt materiale, og den kan passe ind i langt de fleste forretninger og virksomheder. For eksempel kan en snapramme også bruges, hvis du har en café og har brug for at hænge menuer op. Den er super praktisk, fordi det kun tager kort tid at skifte menuen ud igen, hvis den ændrer sig. En snapramme kan også bruges til at promovere tilbud, da du let som ingenting både kan sætte tilbuddet op og fjerne det igen.

Vil du også se på en snapramme, så kan du finde et bredt udvalg på display.dk. De har snaprammer i alle størrelser og farver, og de har også med forskellige bredder af profiler. Se snaprammer og meget mere på display.dk.