Hvad skal der være på et babyværelse? 6 musthaves

Hvad skal der være på et babyværelse? 6 musthaves

Det er altid en kæmpe udfordring at skulle indrette et babyværelse. Indretningen af et babyværelse kræver nemlig masser af planlægning, og er ofte et af de områder der er med til nye forældre. Hvis du også ligger vågen om natten og stresser over vægmaling, uroer og ammestole, så skal du bare læse videre her, hvor du får 6 musthaves til dit babyværelse.

1. Din babys seng

Et sted at sove er selvfølgelig det allerførste som dit babyværelse absolut skal have. Din kommende baby vil nemlig bruge en stor del af sin første tid på at sove, så babys seng vil derfor komme til at blive selve omdrejningspunktet i babyværelset. Så det er derfor med at få investeret i en god tremmeseng eller vugge til babyværelset som det allerførste.

2. Dyne, puder og sengetøj

Din babys seng skal selvfølgelig også have både dyne, puder og ikke mindst noget behageligt sengetøj i en god kvalitet som prikken over i’et (inkl. et vandtæt stræklagen). Og den gode nyhed er, at der findes et kæmpe udvalg af smukke sengetøjs designs at vælge imellem. Sørg blot for at vælge sengetøj i 100% bomuld, så du altid er sikker på at din baby får så god en søvn som overhovedet muligt. Og glem desuden ikke uroen over sengen, som stort set alle babyer elsker at kigge på mens du ligger i tremmesengen.

3. Husk puslebordet

Når det kommer til at have en ny baby derhjemme, så kan i lige så godt med det samme begynde at vænne jer til tanken om at have med beskidte bleer og bleskift at gøre. Jeres babyværelse skal derfor også have et puslebord at skifte jeres babys bleer på. Puslebordet er nemlig en fantastisk effektiv måde at holde bleer, vådservietter og blecreme organiserede, og vil være et af de babyindkøb som både i og baby vil komme til at sætte allermest pris på. Sørg i denne forbindelse også for at anskaffe jer en særskilt skraldespand til de beskidte bleer, som selvfølgelig skal placeres lige ved siden af puslebordet.

4. Kommode

Som nye forældre vil i helt sikkert blive overrasket over, hvor mange gange om dagen jeres baby  har brug for et tøjskift. Sørg derfor for at investere i en kommode med mindst 4 skuffer til al babyens tøj – og ikke mindst en tøjkurv til alt det snavsede tøj.

5. En ammestol

Denne musthave er muligvis mere til mor end til babyen. Ikke desto mindre er en ammestol ganske enkelt uundværlig i et babyværelse. En nyfødt baby skal nemlig have modermælk ca. hver 2-3 time døgnet rundt, hvilket lynhurtigt vil komme til at føles opslidende for moren, hvis hun sidder ubehageligt imens. Vælg eventuelt en gyngestol som ammestol. Babyer elsker nemlig den beroligende gyngen, mens de ammer.

6. Babymonitor

Når baby sover, så vil man som forælder ofte blive nervøs når man ikke befinder sig i samme rum som babyen. Invester derfor i en babymonitor (med lyd), så i altid kan tjekke om alt nu er som det skal være i babyværelset. Find smukke, danskproducerede og bæredygtige babymøbler til dit babyværelse fra LIFETIME Kidsrooms.