Den nye Kia Sportage – kraftfuldt design inspireret af naturen.

Den nye Kia Sportage – kraftfuldt design inspireret af naturen.

Med den nye Kia Sportage får du helt klart flere muligheder end du før har set. Den nye Sportage fås nu med en masse forskellige drivlinjer inklusiv Plug-in Hybrid. Samtidigt kan alle linjerne også fås som GT-Line.

 

Kia Sportage er nu også landet i et mere kraftfuldt look. Her beskrives det fra Kia af, at designet er inspireret af naturens organiske former. Sportagen besidder i denne omgang nogle elegante og muskuløse ydre kombinationer, hvor bilen også er tildelt nogle smukke grafiske detaljer. Samtidigt med, at bilen optræder som en stor og rummelig SUV.

 

Den mere selvsikre, energiske og alsidige karakter på bilen samt dens skarpe og stramme linjer langs det raffinerede karrosseri fremhæver især SUV’ens nu mere elegante ydre.

Kia ikoniske Tiger Nose-kølergrill udgør endnu engang fronten som et omdrejningspunkt på den nye Sportage. Der er på den nye Sportage et virkeligt smukt frontdesign, som hertil giver bilen et visuelt pondus.

 

Bagenden på bilen skaber et imponerende bredt look bagfra, hvor der kan ses nøjsomme detaljer, som at bagrudeviskende fx er gemt i tagspoilerne, så looket på bagende fremstår endnu mere markant og skarpt.

 

Cockpittet i den nye Sportag beskriver Kia selv som værende ’Topmordene og overskueligt’.  Dette kan man som fører af bilen sagtens ligge genkende til. Den nye Kia Sportage besidder nemlig en kabine, som sjældent er set flottere, når vi snakke biler i denne prisklasse. Kia Sportages kabine skaber et klart indtryk af, at man tydeligt har haft fokus på føreren. Fra det moderne integrerede og kurvede display til det sportslige D-formede sorte læderrat og til midterkonsollen, hvor der er installeret gearvælger og genvejstaster.

 

Kia Sportage besidder endnu engang en enestående rummelighed, når vi snakker SUV’er af denne prisklasse. Den raffinerede kabine giver al den plads, som en familie på 4 personer har brug for.

 

Når vi snakker SUV-segmentet, så sætter Kia Sportage altså denne gang nye standarter med sofistikerede designforbedringer hele vejen igennem. Der ses bl.a. et luksuriøs aluminiumsfinish på instrumentpanelet og døre samt sporty luftdysere med fine detaljer og en smuk ambientbelysning.

Den ergonomiske kabine i den nye Sportage er udstyret med det sidst nye inden for teknologiske innovationer. Her kan bl.a. nævnes Mulit-Mode touch display, hvormed du nemmere end før vil kunne navigere mellem betjening af infotainmentsystem og klimaanlæg, blot via et enkelt tryk.

 

Der ses også en hurtigere reaktion hos Sportagen end set før. Den udvidet nødbremse med registrering af venstresving for modkørende biler kan på baggrund af kamera og radardata fra den nye Sportage analysere informationer om andre biler, forgængere eller cykelister, som skulle krydse vejen – Samtidigt aktivre bilen en advarsel eller bremser i bilen, som hjælper med til, at undgå en potentiel kollision.

 

De forskellig Drive-modes i bilen gør, at du blot skal vælge mellem den kørestilling, som du føler passer bedst til den pågældende situation. Her kan der vælges mellem Comfort, Eco eller Sport. Efter du har valgt den pågældende køreindstilling, så tilpasser systemet Traction control-systemet, så du får den mest optimale køredynamik.

Kia Sportage Plug-in Hybrid er tillagt ’Kia Charge’, som gør, at du altid får adgang til et omfattende og konstant voksende netværk af ladestationer. Kia Charge er optimalt, hvis du ønsker en lettere adgang til ladestationer i hverdagen og til, hvis turen skulle gå gennem fx Europa i en mere grøn forfatning.