Armbånd er blevet det nye sort

Armbånd er blevet det nye sort

Smykker til mænd er blevet et modefænomen, der er langt mere mainstream den dag i dag, sammenlignet med et par årtier tilbage. De fleste er nok klar over, at går vi helt tilbage til oldtiden, var smykker noget, der i høj grad prydede mændene, der ønskede at signalere hvilken position, de havde i samfundet. Derudover var de materialer, som smykkerne var fabrikeret af, meget dyre og sjældne.

Forholdene er som bekendt noget anderledes i dag, men ikke desto mindre er mænd med armbånd, fingerringe, øreringe, halskæder og alskens andre slags smykker, blevet et fuldstændig normalt syn i bybilledet.

Hvor det i mange årtier har været kvinder og piger, der kunne pynte sig med smykker, er det blevet ret så mainstream, at mændene gør det samme. Ja, faktisk vil en mand, der viser sig offentligt med smykker, blive betragtet som selvsikker og modebevidst. Og hvem kan ikke leve med det?

Af de mange muligheder for at finde smykker, der egner sig til at blive båret af mænd, er blandt andet armbånd til mænd gået hen og er blevet populært. Det er også smykke, der kan vælges i mange forskellige udtryk og størrelser. Således kan man jo vælge at gå med en diskret løsning, der eventuelt kan gemmes lidt væk, oppe under ærmet, hvis man ikke er vant til at gå med armbånd.

Som så meget andet, skal man selvfølgelig vænne sig til at bære armbånd, hvis man som mand slet ikke er vant til at med smykker overhovedet. Når man så har fundet ud af hvor fedt og befriende det kan være at fremvise sig rigtig jeg gennem sin påklædning og smykker, kan man naturligvis gå ”all-in” og vælge et eller flere armbånd, der virkelig er iøjnefaldende.

At smykker og armbånd til mænd er blevet en dille, er selvsagt ikke gået de store aktører på markedets næse forbi. Derfor har man også længe kunnet finde et flot udvalg af smykker til mænd, ved siden af det uendeligt store udvalg, som kvinder alle dage har kunnet vælge imellem.

Faktisk er markedet blevet så eftertragtet, at der også er poppet forhandlere frem, som faktisk kun fokuserer på at forhandle smykker, designet til mænd. En af disse forhandlere er danske Jewls, som fra deres internetbutik altså sælger deres dansk designede ringe, halskæder og armbånd til mænd.

Smykkerne fra Jewls er tilmed produceret i stærke materialer, der gør, at de kan være med, når man er i bad, når man træner og sveder, og sågar også når der skal sprittes hænder. Armbånd fra Jewls holder med andre ord til det hele. Hemmeligheden er det rustfri stål, som smykkerne lavet af, og som er af den allerhøjeste kvalitet. Smykkerne er efterfølgende blevet belagt med sølv eller guld, og kommer derudover i mange forskellige udtryk.