Vesterhavspark: Grunde nær Vorupør, Klitmøller m.m.

Vesterhavspark: Grunde nær Vorupør, Klitmøller m.m.

Leder du efter en naturgrund i skønne og unikke naturomgivelser, kan du finde dem i Vesterhavspark. Lige nu er der stadig 20 grunde til salg, og du kan både bruge dem som helårsgrund og sommerhusgrund, og derfor er mulighederne mange, hvis du vælger en af disse grunde. Læs mere om dem her.

Unik natur i området omkring Vesterhavspark

Vesterhavspark har Nationalpark Thy som nabo, og det giver dig uanede muligheder for fantastiske naturoplevelser, hvad enten du vælger at bruge din naturgrund som din nye bopæl eller som sommerhusgrund. Nationalpark Thy er nemlig Danmarks største vildmark, og du kan være heldig at møde dyr som oddere, hugorme, havørne, traner, krondyr og mange, mange flere. Du kan også finde masser af sjældne plantearter ved nationalparkens mange søer, så uanset hvilke naturoplevelser, du er til, kan du finde dem i Nationalpark Thy. Du kan læse mere om beliggenheden nær Nationalpark Thy her.

I området omkring Vesterhavspark kan du også opleve det helt unikke landskab, der er blevet skabt af århundreders kraftig vestenvind, der har resulteret i stor sandflugt. Det giver et landskab, der ikke findes noget andet sted i Danmark. Beliggenheden i Vesterhavspark er også unik, fordi den ligger lige op ad klitfredningslinjen.

Masser af action ved Cold Hawaii

Vesterhavspark er også placeret lige ved Cold Hawaii, der er Europas svar på surfparadiset på Hawaii. Du kan opleve storslåede bølger og surfkultur på kysten hele vejen fra Agger Tange til Hanstholm, og du kan sågar komme direkte i bølgen blå fra Vesterhavspark, der ligger tæt ved stranden. Området kaldes Cold Hawaii, fordi de særlige vindforhold i høj grad ligner det, som du også kan finde på Hawaii. Det er især Klitmøller, der er kendt for at være centrum for surferne, der holder til ved vandet i Cold Hawaii, og du kan læse mere om at have sommerhus nær Klitmøller her.

Nørre Vorupør, der ligger tæt ved Vesterhavspark, er også en del af Cold Hawaii. Det er et fiskerleje med en lang tradition for fiskeriet, som også sætter sit præg på byen i dag. Om sommeren forvandler byen sig til en summende badeby med masser af turister og sommerhusgæster. Læs mere om Nørre Vorupør her.

Byg dit drømmehus

Med en af Vesterhavsparks naturgrunde til salg får du også muligheden for at bygge lige det hus, du altid har drømt om. Hvad end det er et sommerhus af træ eller din unikke helårsbolig, kan du helt selv bestemme, hvordan dit hus skal se ud. Det betyder også, at du selv kan skabe rammerne for dine næste mange ferier eller hverdagslivet mange år fremover, og du kan gøre det helt fra bunden.

Er du interesseret i at se, hvilke naturgrunde Vesterhavspark har tilbage, kan du læse mere på vesterhavspark.dk, hvor du også kan se, hvordan grundene er placeret. På siden kan du også læse meget mere om områdets natur og kultur, så du kan danne dig et godt overblik over det unikke område.