Vælg den rette bærbarcomputer

Vælg den rette bærbarcomputer

Sådan vælger du en bærbar computer

Uanset om du leder efter en bærbar computer, som du kan bruge personligt på dit hjemmekontor eller et udvalg af enheder til at levere til et lille team, er her nogle nyttige tips til dem, der ikke er sikre på, hvordan man vælger en bærbar computer til erhvervsbrug.

Evaluer dine behov for arbejdsbelastning.

Husk altid at opbevare din computer i en taske eksklusive computertasker fra Mulberry er et godt valg, hvis du skal fremstå professionel.

Hver virksomhedsejer eller profession vil bruge deres bærbare computer lidt anderledes. Så det betyder, at deres specifikke funktion og specifikationskrav vil variere. Før du går i gang med at sammenligne specifikke modeller, skal du finde ud af, hvad det er, du skal bruge fra en bærbar computer. Og det starter med at se på de opgaver, du regelmæssigt udfører på din enhed.

Hvad du har brug for afhænger af de arbejdsbyrder, du planlægger at tackle med det. Hvis du laver typiske opgaver (e-mail, tekstbehandling, regnearksarbejde, grundlæggende præsentationer, websurfing osv.) Så vil en mellempris-enhed med mellemkraft gøre dig godt. Hvis du planlægger at udføre nogle tungere computeropgaver som videoredigering, tung billedgengivelse/-manipulation, kodning eller musikproduktion, så vil du gerne investere i så meget, som du har råd til at få nok strøm og andre systemressourcer til at udføre disse opgaver inden for rimelig tid.”

Undgå virkelig billigt udstyr

Selvfølgelig skal du finde en bærbar computer, der passer til din virksomheds budget. Men at vælge billige kælderenheder kan ofte koste din virksomhed mere i fremtiden med ekstra reparationer, tab af produktivitet eller hyppigere udskiftninger.

Harrison siger: “Det meste af tiden får du, hvad du betaler for. Typisk har udstyr af højere kvalitet fra virksomheder som Apple en tendens til at holde sig godt, holde rigtig længe og være mindre besværligt.”

Bliv ikke tynget af tonsvis af specifikationer

Når du køber bærbare computere, er der tonsvis af forskellige specifikationer, du kan se på. Du kan muligvis se udtryk som CPU, skærmopløsning, 4G-kort og harddisklagring. Nogle af disse ting kan påvirke specifikke virksomheder. Hvis du for eksempel arbejder med grafik med høj opløsning, kan en høj skærmopløsning være vigtig.

Men mange af disse aspekter er ret sammenlignelige inden for bestemte prispunkter. Så Harrison advarer mod at blive hængende med detaljer, medmindre det er et meget specifikt behov for din virksomhed.

Han tilføjer: “I disse dage er de fleste mellempris computere og højere computere mere end egnede, og specifikationer betyder meget mindre. Det er klart, at hvis du planlægger at udføre lyd- eller videoarbejde, skal du være opmærksom på enhedens video- og lydhardware. Til grundlæggende computerbehov er de fleste specifikationer ofte mere end nok.”

Kig på RAM

Der er dog mindst ét specifik punkt, der er relevant for stort set enhver computerkøber. RAM påvirker hver enheds ydeevne baseret på hvor meget hukommelse og lagerplads den kan rumme.

Når det er sagt, er RAM stadig en nøglespecifikation at være opmærksom på. Mens de fleste grundlæggende konfigurationer er mindst i 8 GB-området, foreslår jeg typisk 16 GB som minimum for at hjælpe med at give en smule mere ydeevne, når du kører mange apps og for at give en smule længere levetid i enhedens levetid uden at skulle bekymre dig om at opgradere RAM’en lige om lidt.”

Hvis du ønsker at investere i en bærbar af høj kvalitet, der er perfekt til din virksomhed, men ikke ønsker at lave al research og sammenligne indkøb på egen hånd, så overvej at hyre en it-konsulent. For at sikre, at du får uvildig rådgivning, anbefaler Harrison at tage med en person, der ikke videresælger hardware- eller softwareprodukter fra specifikke leverandører. På den måde kan du være sikker på, at de faktisk vil anbefale dig de produkter, der passer til din virksomhed, i stedet for at forsøge at tjene nogle ekstra penge.

Han siger: “Disse professionelle er ansat af dig og arbejder for dig og er ude på at hjælpe dig med at få den bedste løsning til din virksomhed. Disse professionelle betaler ofte for sig selv mange gange. De kan også være en meget værdifuld ressource til at hjælpe med løbende behov, såsom at udvikle en solid sikkerhedsplan for dit system og hjælpe med at vedligeholde systemet. Computere og lignende enheder er ikke apparater. De er komplekse enheder, der kræver ordentlig softwarestyring, sikkerhedsstyring og løbende opmærksomhed for at holde dem kørende sikkert og problemfrit.”