Skab det bedste sikkerhedsforsvar med phishing-simulationer

Skab det bedste sikkerhedsforsvar med phishing-simulationer

Mange millioner phishing-mails sendes ud hver dag, og cyberkriminelle bliver bedre og bedre til at målrette deres phishing-angreb, så de rammer medarbejderne i netop din virksomhed.

 

Phishing er en konstant trussel for alle virksomheder, også din, så det er vigtigt at træne dine medarbejdere i at identificere og afværge avancerede phishing-angreb.

 

Med Moxsos dynamiske phishing-simulationer kan du træne dine medarbejdere til at identificere, rapportere og undgå phishing-mails.

 

Hvorfor phishing-simulationer?

 

Phishing-simulationer beskytter din virksomhed mod cybertrusler, der indeholder strategier fra social engineering, ved at udsætte dine medarbejdere for e-mails, der ligner autentiske phishing-mails.

 

Cyberkriminelle gør ofte brug af phishing, som er et forsøg på at skaffe følsomme oplysninger såsom kreditkortoplysninger og loginoplysninger, ved at udgive sig for at en troværdig organisation eller velkendt person i e-mails.

 

Phishing-mails bruges også til at distribuere malware, som ransomware eller spyware, gennem links eller vedhæftede filer. Når først malware har inficeret en computer eller anden digital enhed, kan det være svært at beskytte sin virksomhed.

 

Sådan fungerer vores phishing-simulationer

 

Vores simulerede phishing-angreb hjælper dine medarbejder med at genkende, undgå og rapportere potentielle phishing-mails, der kan kompromittere dine systemer og data.

 

Vores AI-baserede phishing-simulationer er dynamiske og ændrer sig løbende, så de passer til hver enkelt medarbejder og deres niveau. Her i Moxso identificerer vi de medarbejdere, der udgør den største sikkerhedsrisiko for din virksomhed og sørger for, at de får mest træning. På den måde får både dine medarbejdere og din virksomhed det meste ud af træningen. Vi sørger for, at alle dine medarbejdere får den optimale træning, uden at den optager for meget af deres tid i løbet af dagen.

 

Vores phishing-simulationer bliver sendt ud løbende, så medarbejderne bliver ved med at kunne genkende phishing-mails og derigennem beskytte din virksomhed. En kontinuerlig opmærksomhed omkring phishing, og cybertrusler generelt, øger og fastholder forståelsen for vigtigheden af cybersikkerhed blandt dine medarbejdere. Derudover bliver det en integreret og naturlig del af medarbejdernes hverdag.

 

Virkelighedstro og engagerende

 

Phishing-simulationerne efterligner forskellige typer af virkelige phishing-angreb, bl.a. spear phishing og CEO-fraud. Vi inkorporer strategier fra social engineering, så alle simulationerne bliver så virkelighedstro som muligt.

 

Phishing-simulationerne er en del af vores samlede træningsløsning, som er interaktiv og gamificeret. Når dine medarbejdere undgår at klikke på links i de simulerede angreb, optjener de point. De optjener ydermere point, hvis de også rapporterer mailene som phishing med vores rapporterings add-in.

 

Kontinuerlige phishing-simulationer og awareness-træning hjælper dine medarbejdere med at bekæmpe phishing-angreb og beskytte din virksomhed – både nu og i fremtiden.

 

Opgrader din cybersikkerhed i dag

 

Book en demo med en af vores sikkerhedseksperter allerede i dag og hør hvilken af vores løsninger, der passer bedst til din virksomhed. Vi tilbyder skræddersyede løsninger baseret på dine behov, der skaber den optimale cybersikkerhedstræning af dine medarbejdere.