Nyd ferien på to hjul med dette smarte, elektriske køretøj

Nyd ferien på to hjul med dette smarte, elektriske køretøj

Står du og skal afsted på hårdt tiltrængt ferie?  Hvis svaret ja, så vil det bestemt ikke være den ringeste idé i verden at investere i en el foldecykel. En el foldecykel er nemlig den perfekte følgesvend til ferien, og vil give dig den fleksibilitet rent transportmæssigt, som du virkelig har brug for. En el foldecykel kan jo nemlig som navnet antyder foldes sammen, hvilket gør den perfekt til at have med sig på både campingvognen, toget, bussen og ikke mindst flyet. Læs derfor videre, og bliv en smule klogere på de mange fordele ved at have en el foldecykel med dig på ferien.

1.  Perfekt til storbyferien

En el foldecykel er som skabt til storbyferier, og gør det nemt at bevæge dig rundt mellem alle de forskellige seværdigheder på rekordtid. Og med dens alsidige 25 Watt motor kan du være helt sikker på altid at have et pålideligt køretøj med dig undervejs, der vil kunne håndtere fladt terræn såvel som lidt mere bakkede betingelser. Så uanset om turen går til London eller Madrid, så går du bestemt ikke galt i byen med en el foldecykel.

2. Som skabt til campingferien

Når dette så er sagt, så egner en el foldecykel sig måske endda bedre til den gode gammeldags campingferie. Cyklen kan jo nemlig bare kommes bag på eller inden i campingvognen, og så herefter blot tages ud når man har slået forteltet op på campingpladsen efter en lang køretur. Og hvis i er en smule mere ambitiøst anlagt, så kunne i jo også overveje at investere i en el foldecykel til hver person i familien. En ting er i hvert fald sikkert. Der vil bestemt være rigeligt med plads til cyklerne i campingvognen grundet deres beskedne størrelse i sammenfoldet stand.

3. Vælg den rette model

Hvis du på nuværende tidspunkt allerede er blevet overbevist om at du er nødt til at eje en el foldecykel, så handler det nu bare om at finde den rette model – og ikke mindst den rette forhandler. Den eneste tommelfingerregel er dog, at du altid skal sørge for at investere i en cykel/cykler i god kvalitet. Heldigvis kan du hos erfarne Boxbike.dk være stensikker på ikke blot at finde kvalitets el foldecykler til en rimelig pris – du vil samtidigt også kunne vælge imellem et af landets bedste udvalg af foldecykler med både indbygget batteri, USB-opladning. LED-skærme, integrerede for- og baglys samt effektive skivebremser. Klik her for at se et godt bud på en af disse tohjulede mirakler hos Boxbike.

4. En el foldecykel gør det muligt at få det meste ud af ferien

Hvis det ovenstående lyder som musik for dine ører, så er dette såmænd til at forstå. En el foldecykel  vil nemlig give dig en langt større grad af fleksibilitet og ikke mindst geografisk rækkevidde under ferien. For i sidste ende handler det jo om at få set så meget som overhovedet muligt på ferien, og en el foldecykel vil bestemt være med til at gøre dette muligt.