Ny dansk løbe app for begyndere– lærer dig at løbe 3 eller 5 km direkte fra din sofa.

Ny dansk løbe app for begyndere– lærer dig at løbe 3 eller 5 km direkte fra din sofa.

Det er tiderne, vi lever i, hvor det bliver nemmere og nemmere at begynde på nye sportsaktiviteter. Ny dansk app, har en unik træningsplatform for kvinder, der ønsker at lære at løbe 3 eller 5 kilometer. Appen giver brugerne mulighed for at starte på et træningsprogram med simpel løbeteknik og vejledning til sikkerhedsforanstaltninger så du undgår skader undervejs, og opretholder motivationen. Appen er et samarbejde mellem det populære udendørstræning og løbefællesskab urbanrun.dk og det vildt populære løbe trænings program for begyndere, som blivløber.dk har opfundet. 

Hvordan fungere den nye løbeapp? – Du kan læse, prøve og downloade appen her 5 km løbe app.
Efter installation af appen kan du vælge mellem to forskellige programmer for enten 3 km eller 5 km. Begge programmer har et stort fokus på teknikken det at lære at løbe herunder god løbe rytme. I begge programmer er spiller motivationen en stor rolle og instruktøren vil tage dig igennem en masse måder hvorpå du kan opretholde din motivation undervejs. For det vigtigste er at være vedholden hele vejen igennem. 

Bedste Danske begynder løbe apps på markedet for nybegyndere i løb

Hvad skal en løbe app kunne gøre?
Efter vores mening er det vigtigste en løbe app skulle kunne når du skal lære at løbe som nybegynder er:

  1. Løbe appen skal tydeligt og klart skal guide dig i intervaller, så du intet skal tage stilling til selv. 
  2. Løbe appen skal guide dig og give dig ny viden, og derigennem uddanne dig, så du bliver en mere selvstændig løber. Det betyder at den skal fortælle dig om løb.
  3. Løbe appen skal lave løbeprogrammer, som sørger for at chancen for skader for dig er mindst muligt.
  4. Motiverer dig som løber. Løbe appen skal have inkorpureret opmuntrende motivation tale undervejs, eller kan du være 100 % sikker at du ikke lykkes med at lære at løbe 5 km.
    Vi kender faktisk kun 1 løbe app for begyndere, som bruger motivation som et aktivt redskab i deres programmet. Og du kan finde den her løbeprogram begynder.

 

Når du er nybegynder, behøves løbe appen, ikke kunne en masse fansi, med at måle antal kilometer, og vise den løbe hastighed. For det er egentlig underordnet, fordi for dig handler det om at løbe, og lære at løbe langsomt. For det tager rigtig lang tid at lære at løbe hurtigt. Så sæt tempoet ned, og lær stille og roligt at løb 5 km. For nogle tager det 6 uger at løbe 5 km, for andre tager det 8 uger at løbe 5 km. Det kan også sagtens tage 10-14 uger at lære at løbe 5 km. Det er meget subjektiv, og det aller vigtigste er at forsøge at holde motivationen højt.

 

Hold motiveret høj igennem den nye begynder løb app ”blivløber” lær at løbe 5 km på 8 uger

Løb er en af de mest populære træningsformer, men det kan være svært at holde sig motiveret. Det er derfor vigtigt at have et mål og en klar plan som kan hjælpe dig med at holde dig på sporet. Med den rigtige app kan du sætte et mål om at løbe 5K på 8 uger og ved at have en instruktør, der opmuntrer dig undervejs under hvert eneste skridt. Lad os tage et kig på, hvordan denne app fungerer, og hvorfor den er så effektiv.

 

Appens funktioner

Appen har en interaktiv lydguide, der taler til dig med en venlig og opmuntrende stemme gennem hele dit træningsprogram. Dette interaktive element hjælper med at gøre det sjovt og engagerende, så du ikke keder dig eller mister motivationen. Du vil modtage detaljeret refleksions feedback på din præstation under hver session, så du kan følge dine fremskridt.

 

Appen indeholder også en række nyttige løbe coachings værktøjer såsom lydsignaler til at minde dig om, hvornår det er tid til at sætte farten op eller ned, dynamiske intervaller mellem hurtig løb og gang, guidede opvarmninger før hver løbe session; tilpassede guide præcis til dig; og personligt løbeprogram for begyndere til 3 og 5 km skræddersyet specifikt til kvindelige løbere med forskellige mål og evner. Appen giver også tips gjort på baggrund af erfaringer, som skaberne af appen har gjort sig undervejs, mens de har haft flere tusinde succesfulde løbekvinder igennem appen. Disse erfaringer får du med undervejs, og de er blevet en del af løbeprogrammerne, så du bliver guidet og lære en hel masse på samme tid.

 

Fordele ved at bruge appen

Brug af denne app vil give dig den motivation og vejledning, der er nødvendig for at nå dine løbemål inden for 8 uger. Det giver dig også adgang til ekspertrådgivning fra erfarne trænere, der forstår, hvor vigtigt det er for kvindelige løbere at modtage vejledning baseret på deres individuelle behov for at maksimere dine resultater. Derudover giver brugen af appen løbere tryghed ved at vide, at de ikke kører af sporet, fordi der altid vil være en personlig instruktør der, der hepper på dig på hvert skridt på vejen – bogstaveligt talt! Det bedste er faktisk er løbe instruktøren selv løber med, så det føles aldrig som om du er alene på en løbetur.

Alle har brug for et lille boost nogle gange, når det kommer til at træne, især når du har lært at løbe, og skal ud på dine 5 km! Derfor er det vigtigt at have en app med en interaktiv lydcoach, hvis du vil nå dine løbemål inden for 8 uger. Med sin venlige stemme, hjælpsomme coachingværktøjer, personlige løbeprogrammer, ernæringstips og mere – sikrer den nye danske begynder løbe app, at uanset hvilket niveau løber du er så har du adgang til kvalitetsrådgivning, som du har brug for, for at opnå succes! Så hvis du leder efter lidt ekstra motivation, mens du træner til løbe 5 kilometer. Så prøv appen fra Blivløber og Urbanrun.

 

Baggrund bag stifterne af løbe appen for begyndere ”Blivløber”

Alle kan lave en app, og de fleste kan lave et løbeprogram. Men kan alle også lave en app, og et løbeprogram som omfavner og hjælper nybegyndere, til at lære at løbe? Det mener Stephanie og Kristoffer, som har stiftet træningsfælleskabet urbanRun og powerwalk, samt Blivløber, at alle bestemt ikke kan, og der der er utrolig mange apps på markedet, som er af alt for ringe kvalitet, hvor chancen for at få succes og reelt sæt lære at løbe er alt for lille.
Efter de har drevet virksomheden urbanRUN i 6 år, besluttede de sig for at bruge alle deres erfaringer, som de igennem de sidste 6 år har tilegnet sig. urbanRUN er en træningsklub for kvinder, som ikke har meget erfaring med at træne. Ved at træne denne målgruppe har du fået utrolig meget viden omkring, hvordan nye løbere skal behandles og motiveres for at trives, og have lyst til at fortsætte. I forlængelse af deres bachelor og kandidat i idræt og sundhed, mente de der skulle laves nogle programmer af ordentlig kvalitet, så mange flere kan lykkedes med at lære at løbe, og ikke bare blive ved tanken om, at de gerne vil løbe på et tidspunkt.

Denne viden omkring ny løbere, motivation, skades forebyggelse har de sat ind i 2 løbeprogrammer ”lær at løbe 3 km” og ”lær at løbe 5 km”, hvor de guider deltager trin for trin. Hvert eneste sekund i programmet er nøje overvejet, og giver dig som deltager de aller bedste forudsætninger for at lære at løbe igennem en begynder løbe app.

Blivløber det nye interaktive løbe koncept for begyndere

Appen blev egentlig startet for at give deres nærmeste en bedre start, på det at skulle lære at løbe. Stille og roligt som tiden gik, fik de utrolig meget positivt feedback på begynder løbe appen. Her gik det op for dem, at måske hele Danmark gerne ville lære at løbe. Derfor gjorde de kort tid efter appen tilgængelig for alle, mod et lille betalingsgebyr for hvert program. Dette gebyr dækker udgifterne, som stifterne havde med at lave og udvikle appen, for det er ikke billigt at få lavet en app.

Har du endnu ikke prøvet at lytte til et af træningsprogrammerne, for at se om det er noget for dig, at lære at løbe igennem en begynder løbe app. Så rul op i toppen af denne artikel og tryk på linket. Så kommer du direkte ind, hvor du kan prøve et træningspas, inden du beslutter dig at gå videre med appen.