Hvilket gadeskilt skal man vælge? 3 gode råd til valg af gadeskilt

Hvilket gadeskilt skal man vælge? 3 gode råd til valg af gadeskilt

Hvis du har en butik, klinik eller virksomhed, der ligger ud til en vej eller gågade, kan et gadeskilt være en god måde at lokke folk ind i butikken på. Men der findes mange forskellige typer, og det er ikke altid til at gennemskue, hvordan du vælger det gadeskilt, der passer bedst til din butik. Her får du 3 gode råd til at vælge dit nye gadeskilt.

1. Tænk over udtrykket

Der findes mange forskellige typer gadeskilte, og inden for hver type, kan du også vælge forskellige materialer. Derfor er det vigtigt, at du tænker over, hvilket materiale du vælger til det skilt, der skal lokke kunder ind i din butik. Har du for eksempel en hyggelig fortovscafé, kan det være en god idé at vælge et skilt med en træramme, der kan fortælle forbipasserende om stemningen indenfor allerede ved første øjekast. Har du derimod en butik, hvor det er et mere stringent look, der møder kunderne indendørs, kan du vælge et gadeskilt med en stålramme i stedet. På den måde kan gadeskiltet være med til at give det helt rigtige førstehåndsindtryk til de kunder, du gerne vil tiltrække.

2. Vælg det rigtige skilt til din placering

Når du køber et gadeskilt hos display.dk, er du sikker på, at alle skiltene er vejrbestandige, så de kan holde til det danske vejr med både blæst og regn. Men det er en god idé at tænke over hvilken type skilt, der passer til din butiks placering. Ligger du for eksempel ud til en større vej, hvor der ikke er noget læ, er det oplagt at vælge en model med fjedre i, der kan bukke sig, når der kommer store vindpust, og hvor du kan fylde salt, grus eller vand i bunden, så skiltet står stabilt. Men hvis du har butik i en lille gågade, hvor der er meget læ, eller din butik har indgangsparti indendørs, kan du også vælge det klassiske A-skilt, der ikke har en tung bund som den anden model.

3. Skil dig ud

Når du vælger et gadeskilt, kan det være en god idé at kigge på butikkerne, der ligger i nærheden. Har de alle klassiske A-skilte, kan det være her, du kan skille dig ud fra mængden og dermed vække nysgerrigheden hos flere forbipasserende. Hvis A-skiltet er det, der passer bedst til dig alligevel, kan du vælge det i en anden farve eller et materiale som træ. Du kan for eksempel også få A-skilte med kridttavler, så du kan formidle dine gode tilbud eller et budskab på en lidt anderledes måde end gennem plakater. Afhængigt af hvilket skilt du vælger, kan du hos display.dk også finde brochureholdere, der kan sidde på dit skilt, så forbipasserende kan tage en brochure med direkte fra gaden.

Har du fået mod på at vælge dit nye gadeskilt, så køb her hos display.dk. Der finder du masser af forskellige modeller i forskellige materialer, så du kan vælge lige præcis det skilt, der passer bedst til din forretning.