Forny din indretning med plakater.

Forny din indretning med plakater.

Trænger dit hjem eller kontor til lidt fornyelse så er plakater en god mulighed for at skabe et både kreativt og personligt udtryk. Du kan bruge plakater i rammer eller direkte ophængt på væggen til at tilføje nye farver og fornemmelser til din allerede eksisterende indretning. Plakater kan også være med til at skabe en sammenhæng mellem forskellige rum, farver og teksturer. Plakater fås i flere størrelser og er velegnede til både små og store rum. Nemme af opfriske en trappeopgang eller velkomstområde med. Ja, selv i køkkenet kan et par nye plakater være med til at skabe en fin stemning.

Hvis du har svært ved at vælge hvilke motiver/plakater du skal vælge så kan det være værd at tænke over disse 5 ting inden indkøb:

  • Er der motiver, temaer eller lande som du som person eller din virksomhed er knyttet til, så kan du vælge at få fremstillet personlige plakater med f.eks. egne fotos eller tekster.
  • Skal de nye plakater være med stærke eller dæmpede farver, sort/hvide eller i neutrale farver ?
  • Hvilke størrelser egner sig bedst til de rum de skal bruges i ? Skal alle plakater være i samme størrelse eller vil det være en fordel at mixe størrelser og ramme typer ?
  • Ophængningen er også vigtig. Der skal være balance mellem gulv, loft og vægge i rummet samt hvilke møbler plakaterne skal hænge sammen med.
  • Er der farver på plakaterne så sørg for at være opmærksom på at fordele farverne så der ikke kommer til at være for meget af den samme farve på det samme sted. Er der f.eks. rødt på flere af plakaterne så kan de med fordel deles ud så de ikke hænger lige op og ned af hinanden.

Ud over at bruge plakater til indretningen kan du også overveje at få trykt fotos i storformat. Det kan være familiefotos i hjemmet eller fotos fra en firmaudflugt, kursus eller sjove hverdagsbilleder fra virksomheden. Lige som plakaterne kan du bestille store foto print fra et godt trykkeri der kan oplyse dig om hvad kravene er til dine filers opløsning er så dit storprint tryk bliver rigtig flot.

Ud over at hænge plakater på væggene kan man med fordel også stille store plakater i rammer på gulvet for at skabe variation i udtrykket. Dette gør det også super nemt at udskifte og variere indretningen. Vær dog opmærksom på hvor meget trafik der passerer forbi disse indrammede plakater på gulvet. Er der små børn eller hunde i hjemmet anbefaler vi dog at plakaterne altid hænges op !