Find din næste medarbejder

Find din næste medarbejder

Det kan være både svært og ressourcekrævende at finde din næste medarbejder. Og det kan i øvrigt også blive dyrt at ansætte den forkerte nye medarbejder. Derfor kan det være en oplagt ting at søge ekstern og professionel hjælp. I fortryder ikke at I benytter jer af et eksterne rekrutteringsbureau til jeres ansættelse.

Den rette til din virksomhed

Der er mange elementer i at ansætte en eller flere nye medarbejdere i jeres virksomhed. Naturligvis skal I finde en med de rette faglige kompetencer. Det i sig selv kan være en udfordring. Men I skal også finde en der personlighedsmæssigt passer ind i kulturen i jeres organisation. Altså en med samme DNA som jer. Det kræver en del arbejde, og det kan være en fordel at benytte et bureau med fokus på rekruttering til dette.

Undgå dyr fejl

Det kan være ekstremt dyrt at ansætte den forkerte person i jeres organisation. I har spildt udgifter til en ansættelsesproces, I har spildt lønudgifter og flere andre ting. Og så er det i øvrigt hårdt at starte forfra. Derfor kan det meget ofte godt betale sig at investere lidt penge i rekrutteringsprocessen for dermed at ramme rigtig i første ansættelse. At begå fejl kan være dyrt, og der skal være fokus på at undgå dem.

Kom bredt ud til kandidater

For at finde kandidater til jobbet og gerne mange af dem med et relevant potientiale, skal man gerne nå en bred målgruppe. Derfor er det oplagt at have en strategisk markedsføring som en del af rekrutteringsprocessen. Flere rekrutteringsbureauer er specialister i at markedsføre sig på den strategiske bedste måde, og dermed være sikre at ramme en række kandidater, der direkte matcher de opstille krav. Med strategisk markedsføring via de rette platforme kommer man langt.

God med erfaring

Hvis I overvejer at lave en aftale med et rekrutteringsbureau om at finde jeres næste medarbejder, så er det naturligvis oplagt at finde et bureau med den rette erfaring. Mange år i branchen giver et know-how om hvad der er vigtigt og en fornemmelse for hvilke kandidater, der kan være relevante for netop jeres organisation.

Brug af netværk

Et rekrutteringsbureau med mange år i branchen har typisk også opbygget et stort netværk, der kan rækkes på i rekrutteringsprocessen samt måske også en stor database med kandidater, hvorfra der også kan trækkes relevante emner til jeres organisation. Dermed bliver sandsynligheden for at få succes også markant større.