Det moderne Klondike

Det moderne Klondike

Som virksomhedsejer bruger du en frygtelig masse tid på at starte og etablere din forretning, for slet ikke at tale om tiden, du bruger på at skabe overskud i den. Dette overskud du kæmper for dag ud og dag ind skal selvfølgelig sikres, og dette gøres bedst ved at investere dit overskud i guld. Læs mere her for at se, hvordan du kan sikre din virksomheds overskud imod inflation og samfunds katastrofer.

 

En moderne guldgraver

De fleste kender allerede historierne om Klondike, stedet over i Nordamerika folk flyttede til, købte en masse jord og begyndte at grave efter guld for at sikre rigdom og velstand. Det var et eventyr uden sikkerhedsnet for langt de fleste af dem, nøjagtigt som det er for de fleste selvstændige, når en virksomheds skal etableres.

 

Som selvstændig hopper man typisk ud uden helt at vide, hvor man lander henne, ligesom guldgraverne i Klondike ikke anede, om der rent faktisk var guld i det stykke jord, de havde brugt deres sparepenge på. For en del mislykkes projektet, men når det giver pote, så giver det også et overskud og en værdi, som er sjældent set andre steder.

 

Fra guldgravning til guldinvestering

Når du har fundet din guldåre i overført betydning ved at arbejde en vis kropsdel ud af bukserne og finpudse alle de små detaljer, så skal dit overskud selvfølgelig sikres. I en tid, hvor et af de mest populære og brugte ord er inflation, giver det naturligvis sig selv, at man så vidt muligt bør konvertere sit overskud fra penge på en bankkonto til noget, der er beskyttet mod inflationen.

 

Det er her investeringsguld er en rigtig fornuftig idé, da guld alle dage har været beskyttet imod inflation og er en af de sikreste investeringer, du kan lave. Guld vil altid stige i værdi over tid og som minimum matche inflationen og samfundsøkonomien men oftest overstige den, så du ikke bare sikre dine penge mod tab men også vinder på investeringen.

 

Alle kan investere

Investering i guld kan lyde som en voldsom størrelse, der kræver både gigantiske formuer og plads, men sådan behøver det slet ikke at være. Alle virksomheder kan med fordel investere i ædelmetallet, og det er altid muligt at skalere sin investering fra de små mængder, når du er nystartet til de helt store mængder guld, når du er veletableret med en sund og givende forretningsmodel.

 

Guldinvesteringen giver dig også en sikkerhed, der går udover din banks garanti, da den næste økonomiske krise kan opstå ud af det blå og koste dig dyrt. Vi husker alle, hvordan store summer gik tabt fra den ene dag til den anden under finanskrisen i 2008 og årene derefter, hvor banker måtte dreje nøglen om, og virksomheder på få sekunder mistede enorme formuer.

 

Guld er derimod en fysisk genstand, du rent faktisk kan røre ved og føle på, og den er derfor beskyttet imod det pludselige tab, der kan opstå med værdipapirer, der bliver værdiløse fra det ene øjeblik til det næste. Dette vil ikke ske for guld, da det altid vil have en specifik værdi, og denne vil kun vokse i fremtiden.