Fem kvinder som er slået igennem på Instagram

Fem kvinder som er slået igennem på Instagram

I en verden, hvor vi konstant bliver bombarderet med billeder af perfektion, kan det være forfriskende at se kvinder, der ikke er bange for at vise deres fejl og være deres autentiske selv. Disse fem kvinder gør netop det, og de er hurtigt ved at blive nogle af de mest populære influencers på Instagram.

 

  1. @girllovestoeat

Med næsten 2 millioner følgere er Girllovestoeat en af de mest populære Instagram-konti om mad derude. Men det, der adskiller hende fra andre foodies, er hendes uforbeholdne kærlighed til kulhydrater og alt det usunde. Hun er ikke bange for at give sig hen til en cheeseburger eller et stykke pizza, og hun tror ikke på “snydedage” Hendes budskab er enkelt: Livet er for kort til at fratage dig selv de ting, du elsker, så spis det, der gør dig glad, og få ikke dårlig samvittighed over det!

 

  1. @rock_the_fro

Rock The Fro er en instagrammer, der har specialiseret sig i at hjælpe andre med at få et smukt og sundt hår. Hun opdaterer ofte sine billeder og videoer med plejemetoder, produkter og nyttige tips til naturlige frisurer. Og det bedste ved hende? Hun har virkelig selv troen på, at alle kvinder kan have lige så smukt hår som hun selv.

 

  1. @manrepeller

Man Repeller er en af de mest populære modekonti på Instagram med over 2 millioner følgere. Men det, der adskiller hende fra andre fashionistaer, er hendes unikke sans for stil. Hun er ikke bange for at eksperimentere med tendenser, som nogle måske vil betragte som “uflatterende” eller “grimme”, men hun formår altid at få dem til at se smarte ud. Hendes konto er lige dele modeinspiration og madporno, så hvis du er til en af disse ting (eller begge dele!), er hun helt sikkert værd at følge.

 

  1. @byemichaela

Michaela Isizzu er en model med over 1 million følgere på Instagram. Det, der adskiller hende fra andre modeller, er hendes villighed til at vise sin sårbarhed. Hun er åben om sine kampe med angst og depression, og hun bruger ofte sin platform til at fremme bevidstheden om mental sundhed. Hun er også en fortaler for kropspositivitet, og hun poster ofte billeder, der hylder hendes kurver. Hvis du er på udkig efter en infusion af kropspositive vibrationer i dit feed, er hun helt sikkert værd at følge!

 

  1. @jessicaventura

Jessica Ventura er en kunstner med over 500k følgere på Instagram. Det, der adskiller hende fra andre kunstnere, er hendes unikke stil; hun inkorporerer ofte elementer fra popkulturen i sit arbejde, hvilket har givet hende en loyal følgerskare blandt millennials og Gen-Zers. Hvis du er på udkig efter noget anderledes i dit feed, er hun helt sikkert værd at følge!

Hvis du er på udkig efter noget anderledes i dit feed, så giv disse fem kvinder et follow! De er alle ikke bange for at være deres autentiske selv, og de er hurtigt ved at blive nogle af de mest populære influencers på Instagram.

Læs mere om sociale medier på guidedbystine.dk.