E væske: 4 fakta om den E Juice du ryger

E væske: 4 fakta om den E Juice du ryger

E cigaretter ses flere og flere steder, og hvis du hyppigt bruger E juice – eller E væske som det også kaldes – kan det være en god idé at vide noget om, hvad det er for et produkt, du bruger. Der er heldigvis ikke så meget hokuspokus ved E juice, og hvis du vil vide mere om det, får du her 4 fakta om den E væske, du bruger i din hverdag.

1. Du kan selv vælge indholdet af nikotin

Når du bruger E juice, kan du faktisk helt selv vælge, hvor meget nikotin den skal indeholde. Der findes nemlig E væske med forskelligt indhold af nikotin, så du kan vælge ud fra, hvor mange cigaretter du førhen har røget om dagen, eller hvor meget nikotin du synes er den rette mængde for dig. Du kan faktisk også vælge E juice helt uden nikotin. Hvis du gerne vil trappe ud af dit nikotinforbrug, kan du altså gøre det ved gradvist at bruge E væske med lavere indhold af nikotin, indtil du til sidst ikke behøver det længere.

2. Ingredienserne er bredt kendt i fødevareindustrien

De ting, som din E juice består af, er allerede ingredienser, der bruges i fødevarebranchen, så selvom du ikke ved det, er du helt sikkert stødt på dem før. Blandt andet består E væske af de to ingredienser propylenglycol og vegetabilsk glycerol, også kendt som PG og VG. PG er kendt i fødevareindustrien som E-1520, og det er et levnedsmiddel, der bruges som tilsætningsstof i mange forskellige ting. Når du indtager det, nedbrydes det til eddikesyre og mælkesyre i kroppen, hvilket er en helt ufarlig proces. VG er oftest udvundet fra plantefrø, og det er vegetabilsk fedt. Derudover indeholder E juice også aromastoffer, der giver smag, nikotin, hvis du har valgt det, og demineraliseret vand, der er helt rent vand uden salt, mineraler med mere.

3. Vælg E juice efter personlig smag

Du kan vælge E væske efter, hvordan du allerhelst vil have, at den smager. Der findes nemlig et utal af smagsvarianter, når det kommer til E juice, og uanset om du er til frugtsmag, sliksmag eller meget andet, kan du altså finde den type, der passer allerbedst til dig. Du kan finde mange forskellige smagsvarianter på easy-to-smoke.dk.

4. Det er muligt at blande sin egen E væske

Er du en rutineret bruger af E juice, eller er du bare eventyrlysten, kan du også blande din E væske selv, så du kan få lige den smag, der passer perfekt til dine smagsløg. Det er slet ikke svært selv at blande sin E juice, og det kan faktisk også være rigtig sjovt.

Er du klar til at finde din nye yndlingssmag, eller vil du springe ud i at blande E juice selv, så se sortimentet hos easy to smoke, hvor du både kan finde masser af færdigblandede smagsvarianter og forskellige ting til at blande din E væske selv.