Derfor ser man markedet for t-shirts i vækst

Derfor ser man markedet for t-shirts i vækst

T-shirt er en af de mest almindelige påklædningsgenstande her i Norden, især i løbet af sommerperioden. Det er stort set noget alle mennesker bruger på et eller andet tidspunkt i løbet af året, hvilket gør, at man har et marked der er nogenlunde konstant. Det betyder egentlig bare, at hvis man ser på det med en virksomhedssyn, så er der en masse potentiale til at kunne få nye kunder hele tiden. Derudover er verden blevet meget mere globaliseret, hvilket betyder, at det er nemmere at få sine varer hjem fra udlandet, sådan at man ikke kun er bundet til at foretage en lokal produktion.

I dag er det heller ikke lige så svært, når man skal have en hjemmeside. Der findes et hav af forskellige CMS, som f.eks. Shopify, WordPress, Magento etc. som kan hjælpe med at sætte en webshop op, uden det kræver alt for meget teknisk kunnen. Det betyder altså at processen fra tanke til handling er gjort nemmere og ikke mindst kortere.

Qualitee er en af de virksomheder som har nydt godt af det

Men hvordan kommer de forskellige t-shirt brands så til at skille sig ud fra hinanden? Det er ikke svært at se, at mange af dem som kommer frem for tiden, er brands som egentlig blot har købt en færdigproduceret t-shirt fra en producent. Her får man påsat sit brand, og ellers ikke lavet noget videre ved den. Dette er der på ingen måde noget galt med, hvis man som forbruger godt kan lide produktet.

Der findes også de andre spillere, som er gået ind i at designe deres egen t-shirt, fordi de har set, at der var et behov for noget, som man ikke kunne finde. En af disse er Qualitee. Her har vi med en virksomhed at gøre, som har taget hele processen ind under huden på sig selv. Det handlede ikke blot om, at købe en skabelon hjem, men faktisk udvikle en t-shirt, som baseret på deres egne mål og dimensioner. En af de ting som Qualitee lagde vægt på var, at deres t-shirts kom med en ekstra længde. Oftest blotter man hele maven, når man skal strække sine arme op i vejret, og det er ikke alle, som synes dette er lige så rart. Derudover var tanken at skabe en t-shirt, som kunne bruges i forskellige sammenhænge. For hvorfor skal en t-shirt nødvendigvis være låst til et formål? Hvorfor kan du ikke få en, som både er stilren men også har en god funktionalitet? Dette er blot nogle af de features, som er blevet inkorporeret i det danske brands, Qualitee, egne t-shirts. Virksomheden har skabt deres produktion i Europa, for at holde endnu mere styr på deres værdikæde, og samtidig sikrer, at produktions- og arbejdsforhold er gode.