Blue light briller forbedrer produktivitet foran computeren

Blue light briller forbedrer produktivitet foran computeren

Vi lever i en meget digital og teknologisk verden. De fleste af os mennesker benyttet skærme 24-7 både arbejdsmæssigt og til vores private liv. Mange anvender også tv, film eller underholdning gennem skærmene, når vi slapper af og hygger os. Det er vildt at tænke på hvor meget skærmtid, vi udsætter os selv for.

Rigtig mange har kritiseret det kolossale forbrug. Vi kan også spørge os selv, om vi overhovedet bør trappe ned? Den digitale udvikling og internettet har bare også gjort arbejdsopgaver og private gøremål langt nemmere og mere effektivt. Det har samlet hele verden.

Invester i din egen og dine medarbejders sundhed

Når vi er storforbruger af skærme udsættes vores øjne for blå hensigtsmæssigt lys fra skærmene. Det gælder computer, iPhone, iPads osv. Lyset påvirker også vores søvn negativt. Det er også helt almindeligt at få hovedpine og øvrige skavanker efter en masse timers arbejde foran computeren. PÅ trods af du startede dagen ud helt frisk og rask.

Du kan vælge at gøre noget godt for dit syn og dit helbred ved at købe de nye udviklede blueglass. Blueglasses går ind og blokere effektivt for det blå skadelige lys fra alle vores skærme. Du kan også som chef eller ansvarlig Invester i et par blue light briller til dine medarbejdere her og nu. Mange benytter sig allerede af den form for briller, hvor det ikke engang er tydeligt, at blueglass har en hel speciel effekt.

Blueglass er kommet for at blive

Bluesglass eller Blå lys briller er muligvis fremtiden. Det kunne tyde stærkt på, at de er kommet for at blive. Vi fortsætter jo højst sandsynligt med at arbejde og kommunikere i mange sammenhænge via skærmene. Computer er ligesom iPhone uundværlige. Genstande de fleste har med sig over alt.