4 fantastiske steder at holde ferie i Danmark

4 fantastiske steder at holde ferie i Danmark

Har du en drøm om at tage på ferie, men har du ikke helt råd til det, så kan du med fordel tage på ferie i Danmark. Danmark har nemlig mange spændende steder, som er perfekte til en billig og hyggelig ferie. I denne artikel vil vi komme ind på 4 steder, som vi mener er de bedste steder at holde ferie i Danmark. Husk at du kan Find Feriebolig her.

1. Nordjylland – Hirtshals

Hirtshals er et populært sted for danske familier at tage hen for at forkæle deres børn med en masse leg og aktiviteter. Her finder du blandt andet Badelandet, som er et af Danmarks bedste badevandsparker. Parken er opbygget som et tropisk økosystem med alt fra rutsjebane til en bølgepool. I parken finder du også en restaurant, hvor du kan slappe af og spise god mad efter en dag med aktiviteter. Nordjylland har også mange andre spændende steder at se, blandt andet Aalborg og Limfjordens Museum med fokus på Limfjordsdykningen.

2. Fyn – Odense

Odense er Fyns hovedstad, som er kendt for sin hyggelige stemning og gastronomiske madoplevelser. I Odense finder du blandt andet Rosengårdscentret, hvor der ligger en række spændende butikker sammen med restauranter og caféer. I Odense finder du også H.C Andersens hus, som er et spændende historisk område med mange smukke bygninger og museer.

3. Bornholm – Nexø Havnepark

Bornholm er fuld af skønne strande, natur og hyggelige spisesteder. Du kan blandt andet tage til Nexø Havnepark i Hasle havn, hvor du kan opleve havnen under vandet sammen med dyr såsom sæler, søstjerner og alle mulige fisk. Der er i Nexø Havnepark også mulighed for at se en masse forskellige fiskerbåde, både gamle og nye. Bornholm har også mange andre spændende steder at se, blandt andet Hammershus, som er et af Europas største borgruiner, som ligger smukt ud til vandet. 

4. Sjælland – Klintholm Havn

Sjælland byder på mange fede oplevelser, som er perfekte til en ferie i Danmark. Hvis du er til natur og strande, så er Klintholm Havn et oplagt sted at tage hen. Klintholm Havn er en hyggelig ferieby, som ligger ved vandet, og byder på en række spisesteder og butikker. Der findes også en spa og wellnesscenter med en række behandlinger. Hvis du er til historie, så er Kronborg et oplagt sted at tage hen. Kronborg er blandt andet kendt for at være hjemsted for Hamlet, og blev bygget i 1574.