3 grunde til at få professionel lektiehjælp

3 grunde til at få professionel lektiehjælp

Lektiehjælp er hjælp af tutors, der oftest er topstuderende, som går på gymnasiet eller læser på universitetet. Det hjælper barnet med at forbedre deres studieresultater ved at give dem den 1-1 opmærksomhed, som de har brug for. 

 

Undervisningen foregår enten online eller face-to-face, og tilpasses eleven behov. I denne artikel vil vi gennemgå 3 grunde til at mange børnefamilier vælger, at få professionel lektiehjælp med en tutor.

 

  1. Barnet får større selvtillid og motivation i skolen

Professionel lektiehjælp kan give barnet et boost i faglighed, motivation og selvtillid. At have en tutor til at støtte og vejlede eleven gennem deres lektier kan gøre en stor forskel for barnet. De vil føle sig mere selvsikre og bliver mere motiverede for at lære – både i skolen og udenfor skolen.

 

Underviseren er certificeret og familien matches med den tutor, der har styr på barnets pensum. Det er blevet mere og mere populært, at få lektiehjælp online i stedet for ansigt til ansigt. Man kan nemlig på den måde få en bedre tutor, da man ikke er begrænset af de få undervisere I familiens nærområde. 

 

Det der gør nemlig største forskel for eleven er selve underviseren, så det er utrolig vigtigt, at man vælger den helt rette tutor for ens barn. For at være en god og inspirerende underviser kræver det ikke bare at man er stærk i pensum, men også at man er god til at lære fra sig og har en stærk kemi med eleven, hvor de får opbygget en god relation. På den måde fungerer en tutor oftere som en rollemodel og inspiration for eleven.

  1. Bedre studievaner og selvstændighed

Professionel lektiehjælp kan også være med til at styrke barnets studievaner. Tutoren er en topstuderende, der har styr på hvordan man får bedre studievaner og studieteknikker. På den måde lærer eleven, hvordan man bedst arbejder og organiserer sig, og bliver dermed mere selvstændige på sigt. Dette er en vigtig egenskab, som er nyttig for dem i fremtiden.

  1. Det er billigere end du tror

Mange forældre tror, at professionel lektiehjælp er for dyrt. Men det behøver ikke at dyrt. Der findes nu nye løsninger, der gør at man ikke skal betale høje transporttillæg og dyre undervisningstimer. 

 

Online lektiehjælp hos TopTutors har priser helt ned til 229 kr. per time og det kan være helt ned til 1 time om ugen. Det er overraskende, hvor meget elever kan lære på kort tid, når de har privatundervisning med en dygtig tutor.

 

Hvis du vil lære mere om online lektiehjælp og tutoring, så kan man prøve det helt gratis hos TopTutors, hvor man får et uforpligtende opstartsmøde med en tutor.