Spor dine pakker nemmere

Spor dine pakker nemmere

Brug Track & Trace til at finde ud af, hvor langt dine pakker er kommet på sin rejse

T&T eller Track and trace, som det også kaldes, er den funktion, som er bundet op til et nummer, der gør, at du altid kan følge med i hvor langt din pakke har rejst igennem Danmark og resten af verden. Det betyder ikke at din pakke udstyres med en GPS, som du kan følge i realtid, men det betyder at du altid kan se hvor din pakke sidst er blevet scannet. Uanset om det er PostNord track and trace, DAO track and trace, GLS track and trace eller Bring track and trace, så virker det på akkurat same måde.

Når du vil sende en pakke i dag, vil den altid blive udstyret med en stregkode med et track & trace nummer. Stregkode er påført en pakkelabel, som følger pakken fra start til slut. Uden stregkode og pakkelabel kan pakken ikke finde frem.  Denne identifikation sikrer, at du kan spore forsendelse A til destination B. Uanset hvor mange pakker du sender, og uanset hvor mange steder de sendes hen, så kan du altid finde det sted de sidst er scannet.

Alle leverandører anvender track & trace

Alle virksomheder, som sender pakker, benytter track and trace både for deres egen og kundernes skyld. De har derved fuldstændigt styr på pakkerne uanset, hvor de er. Når en medarbejder ved GLS scanner en GLS pakkelabel, så vil han med det samme kunne se alle de oplysninger GLS har om din pakke – hvor den skal hen, hvor den kommer fra, hvor meget den vejer, hvor meget den fylder samt hvem afsender og modtager er, og hvilken prioritet forsendelsen har. Det samme gælder for PostNord, DAO og Bring, når deres medarbejdere scanner deres stregkoder. Én stregkode hos GLS virker dog ikke hos Postnord, da hver stregkodesystem hører til den enkelte virksomhed. Så stregkodens udformning og længde kan variere. Men track and trace er den faglige betegnelse for det at kunne spore og følge en pakke fra afsender til modtager.

Det kán dog være svært at finde ud af, hvor man finder transportvirksomhedernes track & trace sider, hvor man indtaster sit nummer. Men hos SporDinPakke.dk er det hele samlet ét sted. Her kan du nemt indtaste nummeret ét sted, og så trykke på den transportvirksomhed, som har ansvaret for din pakke.

Dette gør det nemt, enkelt og hurtigt at finde din pakke.