Fem fodboldapps du skal kende

Fem fodboldapps du skal kende

Verdens mest populære sport er også verdens mest populære mobilspil. Det er rigtigt, vi taler om fodbold. Der findes bogstaveligt talt tusindvis af fodbold-apps, lige fra simple spil til komplekse management-simulatorer. Så hvilke af dem skal du downloade? Her er fem af de bedste.

1. FIFA Mobile

Denne bør ikke komme som nogen overraskelse. FIFA Mobile er EA Sports’ seneste forsøg på at bringe fodboldoplevelsen fra konsollen til mobile enheder, og det skuffer ikke. Med over 30 ligaer, 650 hold og 17.000 spillere er FIFA Mobile det største og mest omfattende fodboldspil på mobilen. Det er også et af de mest velpolerede med fantastisk grafik og flydende gameplay. Hvis du er på udkig efter en ægte fodboldsimulator, er dette appen for dig.

2. Dream League Soccer

Dream League Soccer er et mere arcadeagtigt fodboldspil, der stadig er meget sjovt at spille. Det er ikke helt så realistisk som FIFA Mobile – spillerne kan f.eks. udføre overmenneskelige bedrifter som backflips efter at have scoret mål – men det kompenserer mere end rigeligt for det med hensyn til den rene underholdningsværdi. Desuden er det meget nemmere at komme ind i end FIFA Mobile, hvis du er nybegynder inden for fodboldspilsverdenen.

3. PES Club Manager

Hvis du er mere interesseret i at styre et hold end at spille som et hold, er PES Club Manager appen for dig. I dette spil påtager du dig rollen som klubbestyrer og er ansvarlig for alt fra at skrive kontrakt med nye spillere til at fastlægge kamptaktik. Det er en dybdegående management-simulering, som vil få dig til at vende tilbage efter mere, mens du stræber efter at opbygge dit hold til et europæisk kraftcenter.

4. Football Manager Touch

Denne app tager tingene et skridt videre end PES Club Manager ved at give dig ansvaret for ikke bare et hold, men en hel liga. Det er rigtigt, i Football Manager Touch er du ansvarlig for alle aspekter af at drive en professionel fodboldliga. Fra planlægning af kampe til forhandling af aftaler om tv-rettigheder er der intet, som denne app ikke lader dig gøre. Hvis du er på udkig efter en ægte udfordring, så er det her den.

5. Top Eleven

Sidst men ikke mindst er Top Eleven, en anden management-simulering, der har eksisteret i et stykke tid nu (den blev først udgivet i 2010). Det, der adskiller Top Eleven fra andre management-simuleringer, er de sociale funktioner; ud over at administrere dit hold kan du også interagere med andre managers fra hele verden i realtid. Hvis du er på udkig efter en medrivende og interaktiv oplevelse, er dette appen for dig.

 

Phew! Det var en masse information om fodbold-apps. Vi håber, at dette har hjulpet dig med at indsnævre dine muligheder og finde den perfekte app (eller de perfekte apps) til dine behov. Indtil næste gang!

Tjek flere artikler om fodbold på football37.dk.