Derfor kan det betale sig at outsource din kantinedrift

Derfor kan det betale sig at outsource din kantinedrift

På mange arbejdspladser er kantinen et af de mest populære og elskede steder på hele arbejdspladsen. For mange kollegaer er det en stor kilde til øget arbejdsglæde og trivsel. Det er her dine kollegaer samles for at nyde en bid mad og socialisere med hinanden.

Dog er det langt fra alle kantiner som er lige god. Der kan svære store udsving i kvaliteten og driften mellem kantinerne landet over. Selvom, at det ikke lyder som noget særlig stort, har kantinen en stor betydning for din arbejdsplads.

Et kulinarisk mekka midt på dagen

Mange arbejdspladser har betalt frokost for deres medarbejdere, hvorfor mange holder frokostpauser og mødes i deres kantine på et bestemt tidspunkt på dagen – typisk omkring middag.

Et besøg i kantinen kan se ud på flere forskellige måder. Dine kollegaer kan komme ind til en ren kantine med velsmagende mad, godt udvalg i salatbaren og mad der tager hensyn til folks livsstile – eller de kan komme ind til det stikmodsatte.

Falder jeres kantine i den sidstnævnte kategori, kan det give konsekvenser for dine kollegaer og dig.

Mad glæder og arbejdskvalitet

Kantinen er en af de små ting der har stor betydning. Selvom, at det ikke er alle og enhver, som kan få en glad madoplevelse til deres forventninger, er det muligt at give de fleste personer en god oplevelse med sund og velsmagende mad.

Får folk ikke et sundt og godt måltid, kan det nedbringe arbejdsglæden og energiniveauet. Mad har det med at genoplade os og stimulere sulten, så vi kan holde bedre fokus – og ikke mindst tage kampen op med et fyldt batteri.

Gør det modsatte sig gældende, nemlig, at dine kollegaer ikke får en stimulerende bid mad, kan det hurtigt komme udover arbejdsglæden, trivsel og ikke mindst arbejdskvalitet. Dette kan i sidste ende med at påvirke din bundlinje.

Fordelene ved at outsouce kantinen

Har I problemer med driften af jeres kantine eller måske udfordringer med at opretholde standarden, kan det give rigtig god mening for jer at overveje en outsourcing. Der kan være mange fordele forbundet outsourcing af kantinen, hvis det er til den rette partner.

Nogle af fordelene ved outsourcing er:

  • Kan give en højere standard
  • Bedre madkvalitet
  • Mere velsmagende mad
  • En renere og mere velfungerende kantine
  • Større udvalg af mad
  • Varieret mad med forbehold for livsstile (vegetarer, veganere mv.)

Oplever i løbende problemer med jeres kantine, kan det give god mening at outsource jeres kantinedrift, hvis I ønsker at opretholde trivslen og kvaliteten på arbejdet.

Der findes flere virksomheder derude, hvorfor det kan give mening for jer at lave en dybdegående undersøgelse. I kan her undersøge mad mulighederne, forbehold og kvaliteten mv. Endvidere også leverandørens omdømme og lignende.