Bukser der kan bruges til alle lejligheder? Hørbukser er svaret!

Bukser der kan bruges til alle lejligheder? Hørbukser er svaret!

Hørbukser kan bruges og bliver brugt i mange forskellige sammenhænge. Og selvom man måske tænker, at hørbukser først de senere år er blevet en del af modebilledet, så tager man ganske fejl. Hør er et naturprodukt, som stammer fra hørplanter. Og netop dette er et af de ældste tekstiler i verden. Hør er blevet brugt til tøj i mere end 30.000 år, og dette forstår man i den grad godt. 

 

Når det kommer til hørbukser, er det netop det luftige og behagelige materiale som dette tilvælges på baggrund af. Og selvom dette måske associeres med casual wear, så er det langt fra udelukket til det. Hørbukser kan også benyttes som mere formelt attire. Men her spiller det naturligvis ind hvilken pasform der ligger til grund for hørbukserne. Hos Skagen Clothing har de knækket koden til dette. Skagen Clothing fokuserer i høj grad på en ordentlig pasform, samtidig med at bibeholde den gode kvalitet og komfort som hørbukser er kendt og anerkendt for. 

 

Pasformen som er lavet i det såkaldte “regular fit”, er ideelt til ikke mindst hverdagen men også dagene hvor man skal stå lidt mere skarpt. Dette er den mest almindelige pasform, og altså pasformen som hverken er for løs eller for stram. Det er også denne pasform som meget business-wear er lavet i. Skagen Clothing har lavet hørbukser som fastholder sit afslappede look, men er lavet i en pasform som ikke gør dem for løse. 

 

Mange kender nok til problemer med at dresscode på arbejde eller studie ofte er lig med stift og ubehageligt tøj. Men det er desværre ofte prisen der betales for at kunne følge dresscoden. Skagen Clothing har dog skabt hørbukser, som også vil kunne gå på kontoret. Netop på baggrund af pasformen, så bliver de ellers løse og afslappede hørbukser gjort tilpas “ordentlige” så de også ville være godkendt på arbejdspladsen. 

 

Formålet med forretning er tilbyde værdi igennem produkter eller ydelser. Her giver man en pris, for netop at få tilføjet en værdi til sig selv eller lignende. Man kan sige at med et køb i hørbukser, så modtager du naturligvis et ordentligt par bukser. Men her får du desuden værdi til dig selv. En værdi, som fortæller andre at her er der en person som ikke mindst ønsker at have det behageligt, men samtidig ser ordentlig ud. Det er sådan det altid burde være, og sådan vil det altid være med et par hørbukser eller andet hørtøj fra Skagen Clothing. 

 

Hørbukser fra Skagen Clothing er lavet i 100% hør. Dette er tilvalgt på baggrund af hør materialets gode egenskaber. Egenskaber, som vi ikke ønsker at minimere med andre materialer blandet i. Det er på sin vis en teknisk sammensætning af materialets egenskaber, lavet af naturen selv.