5 must haves til dit gaming setup

5 must haves til dit gaming setup

Der er mange ting, som du kan bruge til dit gaming setup.

Er du en af de mange, der elsker at game? Så ved du sikkert også, hvor vigtigt det er at have det rigtige udstyr. Når du sætter dig til at game, så skal du have det helt rigtige udstyr.

Her er 5 ting, som du absolut ikke kan undvære til dit gaming setup.

Gamer mus

Det giver dig en helt anden fornemmelse, når du har mulighed for at styre bevægelserne i spillet hurtigt og sikkert.

Når du kigger på en gamer mus skal du have fokus på, hvor mange knapper der er på musen. Det vil være med til at gavne dig, så du har flere handlemuligheder. De er ofte nemme at programmere til det formål du vil. Tit er det gennem et program, som du skal bruge.

Du skal også have fokus på, hvor let den er at bruge.

I dag er både en trådløs og en kablet gamer mus meget fornuftige at bruge. De trådløse er kommet godt efter, og har en god levetid på batteriet.

Gamer tastatur

Ligesom ved en gamer mus, vil flere knapper på dit gamer tastatur giver dig nogle flere muligheder. Det er altså rart at kunne vælge en knap til en funktion du ofte benytter.

Du kan overveje om du vil anskaffe dig et mekanisk tastatur. Det er hurtigere til at reagere, end et membran tastatur. Til gengæld larmer et mekanisk en del mere, når du taster på knapperne.

Det gør heller ikke noget, at du har mulighed for at vise en masser farver på tastaturet. Det får det kun til at se endnu federe ud.

Faktisk kan de fleste gamer tastaturer oplyse de taster, som nok anvendes mest (A, S, W, D osv).

Det er en god idé at du har et kablet tastatur for at der ikke opstår alt for meget forsinkelse fra du taster til computeren registrerer det.

Gamer stol

Selvfølgelig skal du have en gamer stol til dit gaming setup. Du kan med fordel kigge på https://gamer-stole.dk/bedste-gamer-stol/. Her finder ud en liste over de bedste gamer stole på markedet.

Den vil være med til at sikre, at du sidder behageligt, mens du gamer i adskillige timer. Det er vigtigt for at din krop ikke falder sammen.

Du skal nemlig sørge for at passe godt på din ryg og nakke. Gamer stolen skal være med til at give dig støtte.

Mange gamer stole kommer også med god fleksibilitet, så du kan tilpasse den direkte efter dine behov.

Gamer bord

Nu skal du så også til at vælge et gamer bord. Det er som navnet antyder, designet med gaming for øjet, og vil helt sikkert give dig en god oplevelse.

Der findes forskellige gamer borde.

Nogle har mulighed for at du kan gemme kabler væk bagpå. Andre har en kopholder, så du kan få noget at drikke, mens du gamer.

Desuden kan du overveje et hæve/sænke gamer bord. Ja, det findes faktisk, og er en meget fornuftig ting.

Det kan nemlig godt anbefales at du står lidt op, selv mens du gamer. Det får dig nemlig til at bevæge din krop, som er sundt, selv for en gamer.

Gamer headset

Du kommer ikke udenom at du må eje et gamer headset.

Det er både praktisk til hvis andre ikke vil høre dit spil. Du kan også kommunikere med andre, hvis du har gang i et online spil, hvor det er en fordel at snakke med andre.

Det er vigtigt at du kan tilpasse headsettet efter dit hoved. På den måde bliver det mere behageligt for dig at have på i lang tid. Det er heldigvis de fleste gamer headsets, der kan tilpasses.

Det må heller ikke veje for meget, da det også ender med at blive ubehageligt at have på.

Om du vil have et kablet headset eller et trådløst headset er mest op til dig. Husk dog at trådløse headsets ofte vejer mere grundet batterierne.