Om os

 

Sixhøj Rådgivning blev grundlagt i 2004 i Bjerringbro af bygningsingeniør Kaj Sixhøj, som ved etableringen havde mere end 15 års erfaring med byggeri, bygningsprojektering, rådgivning og projektledelse. Firmaet ejes den dag i dag fortsat af Kaj Sixhøj men nu også med Steen Aalbæk Pedersen, Anni Kristensen og Ole Haaning som medejere. Ole Haaning er ydermere ansat som administrerende direktør med ansvar for den daglige ledelse af firmaet. Ole er primært at finde i Bjerringbro, men er også på Thisted-kontoret en dag ugentligt.

Sixhøj danner i dag rammen for en yderst kompetent medarbejdergruppe, hvor der er en professionel og seriøs tilgang til arbejdsopgaverne. Dette er kombineret med et højt humør og glade medarbejdere. Det er noget vi har meget fokus på, skal være i orden hos Sixhøj. Vi har hos Sixhøj haft stor succes med kombinationen af seriøsitet, kreativitet og en god portion humor, hvilket har medført at vi i den dag i dag har været involveret i stort set enhver form for byggeri, her blandt andet i form af erhvervsbyggeri, industribyggeri, staldbygninger, institutioner og boligbyggerier i hele landet. Vores referencer omfatter derfor et bredt spekter indenfor byggeribranchen og et hav af glade og tilfredse kunder.

 

Du kan læse mere om forskellige byggerier vi har været med til at lave under "referencer".  

Vi lægger stor vægt på, at vores kunder kan forvente, at blive mødt med et smil på læben og et stort engagement, samt en samarbejdsvilje, der ligger ud over det sædvanlige. Desuden kan du som kunde forvente en kompetent og konkurrencedygtig rådgivning, uanset opgavens kompleksitet eller størrelse. Vi hjælper store som små.

Hos Sixhøj er vi meget bevidste om vigtigheden af et godt og tillidsfuldt samarbejde. Derfor afdækker vi i samarbejde med kunden de individuelle behov og ønsker, som skal danne grundlaget for vores fælles mål, samt sikre at vi kan tilbyde den absolut bedste løsning for det enkelte projekt. Det er meget vigtigt for os, at vi lytter til vores kunder.

Der er 4 kerneværdier der danner grundlaget for tankegangen hos Sixhøj. Disse 4 værdier er vi stolte af at kunne identificere os med og spejle os i hos vores kunder og samarbejdspartnere. VI sørger for, at de altid er med i vores arbejde og i den daglige drift af Sixhøj.

Personlighed

Hos Sixhøj spiller personlighed en stor rolle, vi er alle mennesker, der med empati og nærhed sætter vores kunde i centrum. Vi har en professionel tilgang, kombineret med en venlig og smilende tilgang til vores kontakt og håndtering af omverdenen.

Engagement

Alle opgaver hos Sixhøj udarbejdes med et stort engagement, så vi altid er forberedte når en ny opgave skal iværksættes. Vi gør meget ud af samarbejdet med vores klienter, og lægger meget vægt på at lytte til vores kunder, så vi kan håndtere ansvaret for opgaven og præsentere vores kunde for de bedste løsninger.

Fleksibilitet

Fleksibilitet er en altafgørende faktor i denne branche, hvorfor vi gør meget ud at være omstillingsparate, således at vi kan tilpasse os, og sikre at vores kunders forventninger bliver indfriet. Derfor beskrives vi ofte af vores kunder som hurtige, beslutningsdygtige og kreative, samt professionelle, omhyggelige og kvalitetsbevidste i vores opgaveløsning.

Ansvarlighed

Ansvarlighed er ligeledes et meget vigtig element hos Sixhøj og vi ligger meget vægt på at du som kunder oplever en gennemgående kvalitet og engagement fra opgavens start og til opgavens afslutning. Denne seriøse og professionelle arbejdsgang har medført at vores kunder altid oplever at ”en aftale er en aftale” hos Sixhøj.

 

Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere informationer eller for at få et uforpligtigende tilbud.
Du kan finde vores kontakt informationer her.

 

Kontakt os her